‘Clear insight, clear plan’

‘Clear insight, clear plan’ – dat is onze slogan. Wij geven u inzicht in de oorzaak van het probleem in uw systeem (clear insight) en schetsen daarna de oplossing (clear plan). Dat doet Hesuma bij corrosie met een analyse van uw cv, gekoeldwatersysteem of waterterugwininstallatie. Hoe zit het systeem in elkaar? Werkt alles zoals het moet? En is het onderhoud up to date? Wij bestuderen het proces en onderzoeken de kwaliteit van het water. En bij corrosie nemen we het beheer en de monitoring van de waterkwaliteit uit handen. Oftewel: Hesuma begeleidt u bij het voorstel, maar ook bij de vervolgstappen. Zo zijn we te allen tijde uw sparringpartner. Daarom zetten wij onze kennis en kunde van A tot Z voor u in: de garantie voor resultaat. Hesuma is pas tevreden als u dat bent.

‘Onze totaalaanpak op maat leidt tot een andere manier van denken en werken’ (Bart-Jan Kordes)

Inzicht in het proces in de koeltoren

Ook bij legionella krijgt u van ons inzicht in het probleem en helderheid in de oplossing. Hesuma bestudeert het gehele proces, beleidsmatig en praktisch. Wij evalueren het beheer van uw installatie en de toepassing van wet- en regelgeving. En we nemen onderhoud, beheer, waterbehandeling en stilstandmanagement onder de loep. Gaat dat zoals het moet? Dan lost legionella zich veelal vanzelf op. Zo niet, dan is Hesuma er ook voor u. Dan kan het zijn dat uw systeem moet worden gedesinfecteerd. Wij achterhalen het probleem snel, dankzij onze 30 jaar ervaring met koel- en proceswatersystemen, en smoren legionella in de kiem. En wilt u meer weten over koel- en proceswatersystemen? Dan kunt u bij ons ISSO-trainingen en -cursussen afnemen.

dfssdfsdf

‘Hesuma geeft inzicht in het probleem en helderheid in de oplossing’  (Bart-Jan Kordes)

Duurzaamheid is de rode draad in ons werk

Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel: wij willen een bijdrage leveren aan een duurzame samenleving. Met onze maatwerkoplossingen voorkomen wij verspilling van grondstoffen, energie en financiële middelen. Wij betrekken u bij alles wat wij doen; we doen het samen. Onze totaalaanpak op maat leidt tot een andere manier van denken en werken. Gedreven door passie nemen wij u mee in ons werk: u weet dan wat nodig is om uw systeem in topconditie te houden en hoge kosten te voorkomen. En wij blijven onze analyses, methoden en oplossingen ontwikkelen. Dat is ook nodig; de eisen voor energie en grondstoffen veranderen. Daarin gaat Hesuma mee, zodat we u nu en in de toekomst kunnen blijven ontzorgen.

Zweedsestraat 19
7418 BG Deventer
T: +31(0) 85 13 04 511

E: info@hesuma.com
W: www.hesuma.com

KvK: 61379263
BTW: NL 8543.18.124.B.01
Bank: NL28RABO 0192067311